De hogedrukreiniger is ideaal om hardnekkig vuil mee te verwijderen. Dankzij de hoge waterdruk oefent het water zoveel kracht uit dat ook vastzittend vuil loskomt, en dat zonder te hoeven boenen of schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met een hogedrukreiniger is uw terras, auto of fiets zo weer spic en span.

Toont alle 9 resultaten

HUSQVARNA PW 130 Hogedrukreiniger

 171,00

HUSQVARNA PW 235 Hogedrukreiniger

 208,00

HUSQVARNA PW 235R Hogedrukreiniger

 265,00

HUSQVARNA PW 240 Hogedrukreiniger

 265,00

HUSQVARNA PW 345C Hogedrukreiniger

 313,00

HUSQVARNA PW 350 Hogedrukreiniger

 379,00

HUSQVARNA PW 360 Hogedrukreiniger

 474,00

HUSQVARNA PW 480 Hogedrukreiniger

 617,00

HUSQVARNA PW 490 Hogedrukreiniger

 712,00

Waar moet u op letten bij de aankoop van een hogedrukreiniger?

Gebruik

Elke serie hogedrukreinigers is geschikt voor andere omstandigheden. Om u op weg te helpen hebben we de volgende verdeling gemaakt:

100-serie: Ontworpen voor basisreinigingswerkzaamheden, zoals terrassen en tuingereedschap.

200-serie: All-round hogedrukreinigers met een robuust en praktisch ontwerp, ideaal voor de meeste reinigingswerkzaamheden rondom het huis en in de tuin.

300-serie: Krachtige, stevige, duurzame hogedrukreinigers met een doelgericht ontwerp voor uitstekende resultaten bij veeleisende taken, zoals voertuigen en stenen muren.

400: Een reeks extra grote, volledig uitgeruste hogedrukreinigers met de beste prestaties en levensduur. Gebouwd voor de zwaarste reinigingswerkzaamheden waaronder het schoonmaken van stacaravans en andere grote voertuigen, gevels en terreinen.

Max. druk

De maximale druk zegt iets over de kracht waarmee het water uit de hogedrukreiniger komt. Hoe hoger de druk, hoe krachtiger de straal. Een krachtige straal zal het vuil makkelijker en sneller kunnen verwijderen. Zo is het ook mogelijk om ook hardnekkig vuil weg te spuiten.

Waterstroom

Niet alleen de waterdruk is belangrijk om in de gaten te houden bij een hogedrukreiniger. De waterstroom is minstens zo belangrijk. Waar de waterdruk iets zegt over hoe makkelijk het is om vuil los te spuiten, is een hoge waterstroom per uur nodig om het vuil af te voeren. Hoe meer water een hogedrukreiniger daarvoor gebruikt, des te beter het losgemaakte vuil wordt afgevoerd.

Brandstof

Alle hogedrukreinigers die wij verkopen zijn elektrisch. Hogedrukreinigers werken echter wel met een stekker en zijn nog niet verkrijgbaar met een accu. Vandaar dat u altijd bij een stopcontact in de buurt moet zijn en rekening moet houden met beperkte mobiliteit van de machine.

Slanglengte

Dit is de lengte van de waterslang. Een langere waterslang geeft u meer bewegingsruimte. Heeft u dus een groot oppervlak om schoon te maken of een machine waar u omheen moet lopen, dan maakt een langere slang het voor u makkelijker.

Een hogedrukreiniger kopen bij Van Dolderen

Bij Van Dolderen Machines vindt u hogedrukreinigers van Husqvarna. Uit ervaring weten we dat dit een topmerk is dat levert op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

Heeft u onderhoud of een reparatie aan uw hogedrukspuit nodig? Neem dan contact met ons op.

Bestellingen boven €99 worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, dan helpen we u verder. Wij zijn te bereiken via telefoon (0488 71 20 52) en e-mail (klantenservice@vdolderen.nl). U vindt ons op de Batterijenweg 1C 4041DA in Kesteren.

Veelgestelde vragen over hogedrukreinigers

Kan een gewone buitenkraan genoeg water leveren voor een hogedrukreiniger?

Normaal gesproken wel. Een buitenkraan levert standaard 15 liter per minuut, of 900 liter per uur, dat is meer dan genoeg voor de hogedrukreinigers in ons assortiment. Een kraan levert echter wel 900 liter per uur in optimale omstandigheden en ligt dus weleens lager. Hierdoor zou het kunnen zijn dat een kraan met een hoge waterstroom niet genoeg water krijgt van een kraan.

Kan ik ook warm water gebruiken met een hogedrukreiniger?

Ja dit kan. Het licht aan de machine zelf hoe warm het water kan zijn, controleer dit altijd eerst, voordat u warm water door de machine laat lopen.

Welke waterstraal moet ik gebruiken?

Een dunne straal gebruikt u om een klein oppervlak grondig schoon te krijgen. Deze straal oefent namelijk de meeste kracht uit. Wilt u een groter oppervlak afspuiten, zonder dat u hardnekkig vuil hoeft los te spuiten? dan is een wijde straal meer geschikt.

Hoe werk ik veilig met een hogedrukspuit?

Richt de straal van de spuit in ieder geval nooit op mensen of dieren. Deze straal is zo krachtig dat hij mensen kan verwonden. Houdt ook rekening met de tegendruk die een hogedrukreiniger geeft, zorg dat u de spuit stevig vasthoudt en dat u stabiel staat. Zorg daarnaast ook dat uw gehoor beschermd is door gehoorbescherming te dragen.

Kan ik ook schoonmaakmiddel gebruiken met mijn hogedrukreiniger?

Ja. Elke Husqvarna hogedrukreiniger beschikt over een 0,5 liter tank om schoonmaakmiddel in op te slaan. De machine vermengt het schoonmaakmiddel met het water, waardoor u zelf niet meer met emmer en spons aan de slag hoeft.