Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, verzenden wij uiterlijk de volgende werkdag. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DPD, DHL of UPS. Over het algemeen zal de aflevering binnen 1 werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, wij zijn hiervoor afhankelijk van de pakketbezorgers.

Verzendkosten

Boven een orderbedrag van €99,- (incl. BTW) verzenden wij gratis*, binnen Nederland. Is het orderbedrag lager? Dan brengen we €6,99,- in rekening bij postverzendingen. 

  • Sommige producten zijn te groot of te zwaar om als regulier pakket te versturen. Voor deze pakketten rekenen we wel verzendkosten. 

Zitmaaiers, trekkers, landbouwfrezen, hakselaars, verticuteermachines en kantensnijders kunnen we zelf bij u bezorgen. De verzendkosten zijn hierbij afhankelijk van de rijtijd. Wilt u dit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Verzending Verzendkosten
Regulier Pakket €6,99
Lang (120-180 cm) €7,25
Extra Lang (180-240 cm)

€23,00

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling (of een deel hiervan) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestellingen (of een deel hiervan) naar ons op te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Als u de hele bestelling retourneert, ontvangt u ook de verzendkosten terug. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Overzicht retourtermijn

Zichttermijn (binnen deze tijd mag u de retour melden) 14 dagen
Retourtermijn (gaat in na zichttermijn) 14 dagen

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Van Dolderen Machines geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@vdolderen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.