Elektrisch gereedschap wordt vanwege zijn voordelen steeds meer gebruikt. Particulier, maar ook professioneel. Natuurlijk is het wel prettig om bewegingsvrijheid te hebben tijdens je werk en daar is accugereedschap ideaal voor. Natuurlijk heeft u een krachtige accu nodig die ook lang meegaat, maar ook de acculader is belangrijk. Een goede acculader kan het verschil betekenen tussen een paar uur of een half uur laden, zodat u altijd non-stop kan werken. Maar dat is niet alles. Een goede Husqvarna acculader heeft een mooi en robuust design, kan opgehangen worden aan de muur en voorkomt oververhitting van de accu door actieve koeling. Een acculader van Husqvarna is praktisch, betrouwbaar, veilig en is de beste keuze in elektrisch gereedschap, ook als u non-stop wilt doorwerken.

Toont alle 6 resultaten

HUSQVARNA Aspire™ P4A 18-C70 Acculader

 47,00

HUSQVARNA QC80 Acculader

 66,00

HUSQVARNA QC250 Acculader

 95,00

HUSQVARNA QC80F Acculader

 104,00

HUSQVARNA QC330 Acculader

 142,00

HUSQVARNA QC500 Acculader

 190,00

Waar moet u op letten bij de aankoop van een acculader?

Gebruik

Het is belangrijk om te bedenken hoe u uw tuingereedschap gebruikt. Gebruikt u het niet zo vaak en heeft u bijvoorbeeld de tijd om de accu’s ‘s nachts op te laden, dan heeft u niet zo’n krachtige lader nodig. Bij gereedschap met sterke accu’s, die u dagelijks gebruikt, is het handig om een snellader zoals de QC330 of QC500 te gebruiken. Sowieso is het aan te raden om een krachtige acculader te gebruiken voor accu’s met een hoge capaciteit.

Vermogen

Hoe hoger het vermogen, des te meer stroom de lader aan de accu overdraagt. Hoe meer vermogen, des te sneller de accu dus ook vol is.

Spanning en Frequentie

De spanning en frequentie van de acculader is afgestemd op de standaard die in de meeste Europese landen wordt gehanteerd.

Een acculader kopen bij Van Dolderen

Bij Van Dolderen Machines vindt u acculaders van Husqvarna. Uit ervaring weten we dat dit een topmerk is dat levert op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

Bestellingen boven €99 worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, dan helpen we u verder. Wij zijn te bereiken via telefoon (0488 71 20 52) en e-mail (klantenservice@vdolderen.nl). U vindt ons op de Batterijenweg 1C 4041DA in Kesteren.

Veelgestelde vragen over acculaders

Hoe lang duurt het om een accu op te laden?

Dit is voor elke combinatie van accu en lader verschillend. Als u de juiste accu en lader combineert duurt het gemiddeld een half uur tot een uur. In dit overzicht ziet u precies hoe het voor elke accu/lader combinatie zit.

Voor welke accu’s kan ik deze laders gebruiken?

Alle QC-laders zijn geschikt voor Husqvarna BLi-accu’s. De Husqvarna Aspire laders zijn geschikt voor Husqvarna Aspire accu’s en ook voor accu’s van andere merken binnen de Power for All alliantie.

Is er ook een acculader voor onderweg?

Tijdens een klus is er misschien niet altijd een stopcontact in de buurt. Vandaar dat Husqvarna de QC80F heeft ontwikkeld. Deze acculader is aan te sluiten op een 12 Volt plug, zoals in een auto, en is daarmee ook onderweg te gebruiken.