Hier vindt u alle producten om uw tuinmachines goed te laten lopen en tegelijk ook de jerrycans om het in te vervoeren. O.a.. kettingolie, tweetakt olie en smeermiddel (spray).

Toont alle 7 resultaten

HUSQVARNA Kettingolie 1 Liter

 9,00

HUSQVARNA UL 21 Smeermiddel

 11,00

HUSQVARNA Heggenschaar Spray

 16,99

HUSQVARNA Kettingolie 5 Liter

 27,00

HUSQVARNA Tweetakt Olie XP® Synth. 1 Liter

 27,00

HUSQVARNA Brandstoftank 6 Liter

 43,00

HUSQVARNA Combi Jerrycan

 62,00

Meer over olie, smeermiddelen en jerrycans

Kettingolie

Kettingolie smeert de tanden van een kettingzaag. Hierdoor gaat de ketting niet stroef lopen en het beschermt tegen roestvorming, dit verlengt de levensduur van de ketting.

Smeermiddel

Smeermiddel is universeel te gebruiken en smeert bewegende metalen delen zoals heggenschaarmessen en scharnieren, zodat ze soepel blijven lopen. Daarnaast beschermd het tegen roest.

Jerrycans

Jerrycans zijn ideaal voor wie veel met benzine-tuinmachines werkt. De jerrycans van Husqvarna zijn van goede kwaliteit en beschikken ook over slimme functies zoals een anti-mors tuit.

Tweetakt Olie

Tweetakt olie is bedoelt voor machines met een tweetaktmotor. Bij deze machines voege je een laagje tweetaktolie aan de brandstof toe om verschillende onderdelen van de motor te smeren, zodat ze soepel blijven lopen.

Een stoksnoeizaag kopen bij Van Dolderen

Bij Van Dolderen Machines vindt u olie, smeermiddel en jerrycans van Husqvarna. Uit ervaring weten we dat dit een topmerk is dat levert op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

Met goede olie en smeermiddelen houdt u uw machines in goede conditie, toch is het aan te raden uw tuinmachines in ieder geval één keer per jaar grondig na te laten kijken en onderhouden. Heeft u onderhoud of een reparatie aan een tuinmachine nodig? Neem dan contact met ons op.

Bestellingen boven €99 worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, dan helpen we u verder. Wij zijn te bereiken via telefoon (0488 71 20 52) en e-mail (klantenservice@vdolderen.nl). U vindt ons op de Batterijenweg 1C 4041DA in Kesteren.

Veelgestelde vragen over olie, smeersel en jerrycans

Wat is de verhouding voor tweetakt olie en benzine?

Meestal wordt een verhouding van 1:50 aangehouden. Dit houdt in dat u 1 liter tweetaktolie toevoegt per 50 liter benzine.

Waardoor verschilt kettingolie van normale olie?

Kettingolie is speciaal voor kettingzagen ontwikkeld. Het is een minerale olie voorzien van een bindmiddel, waardoor het de levensduur en prestaties van kettingzagen verbetert. Ook is het geschikt bij alle temperaturen, in winter en zomer, te gebruiken.