Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op

  Van Dolderen Machines

  Showroom & Werkplaats

  Batterijenweg 1c
  4041 DA, Kesteren

  KVK: 30249749
  BTW: NL001914363B43

  Telefoon

  0488 71 20 52

  Whatsapp

  (+31) 06 43600058

  info@vdolderen.nl

  Algemeen mailadres

  klantenservice@vdolderen.nl

  Voor vragen m.b.t. producten en levering

  Veelgestelde vragen

  Hieronder zie je de meestgestelde vragen. Heb je een andere vraag of wil je graag vrijblijvend advies ontvangen? Stuur dan gerust een mailtje, app ons of bel naar 0488 71 20 52

  Orders boven €99  (incl. BTW) worden gratis verzonden! Bij lagere orders zijn de verzendkosten afhankelijk van de grote van het producten.

  Sommige producten zijn te groot of te zwaar om als regulier pakket te versturen. Voor deze pakketten rekenen we wel verzendkosten. 

  Zitmaaiers, trekkers, landbouwfrezen, hakselaars, verticuteermachines en kantensnijders kunnen we zelf bij u bezorgen. De verzendkosten zijn hierbij afhankelijk van de rijtijd. Wilt u dit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

  VerzendingVerzendkosten
  Regulier Pakket€6,99
  Lang (120-180 cm)€7,25
  Extra Lang (180-240 cm)

  €23,00

  Als je op werkdagen voor 16.00 besteld doen wij het pakket nog dezelfde dag op de post. Bij afgifte aan de vervoerder krijgt u een Track & Trace code waarmee u het pakket kan volgen. 

  We nemen contact met u op zodat we samen een tijd kunnen bepalen die voor ons beiden goed uitkomt. 

  Niet alleen kan dit, maar we zijn er zelfs blij mee. Zo kunnen we eventueel nog wat informatie geven over uw gekochte machine of kan u zich vast aanmelden voor onderhoud. 

  Van maandag tot vrijdag kan u bij ons terecht tussen 8:00 en 17:00. Op zaterdag tussen 9:00 en 15:00. Tussen 12:30 en 13:00 zijn we elke dag dicht. 

  Geen zorgen! Meestal komt dit door een foutje in het e-mailadres. Wij hebben de bestelling dan echter wel binnen gekregen en als je even een mailtje stuurt of opbelt, dan sturen we de bestelbevestiging alsnog even handmatig naar je toe. 

  Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Hoewel we instaan voor alle producten die wij verkopen kan het toch gebeuren dat er een keer iets mis is. Stuur ons een mailtje naar klantenservice@vdolderen.nl (liefst met foto) of bel ons en we lossen het voor je op! 

  Als we je bestelling nog niet verzonden hebben, kunnen we je bestellling nog wijzigen. Wilt u dit, bel ons dan even op. Is je bestelling al wel verzonden? Dan kun je gebruikmaken van de 14 dagen retourperiode. De kosten voor het terugzenden van de bestelling is op eigen kosten. 

  Geen probleem! Het retouradres is als volgt: Batterijenweg 1C 4041DA Kesteren. Check wel eerst even Verzending & Retourneren onderaan deze pagina, daar staan onze retourvoorwaarden. 

  Als u product via nabestelling besteld informeren wij u over de levertijd. Het product komt dan namelijk bij de leverancier vandaan en niet direct uit onze voorraad. Levertijd kan dus wat langer zijn.