Hier vindt u accessoires voor uw robotmaaier zodat u hem zelf kan installeren en kan aanpassen naar uw wensen. Maak uw robotmaaier helemaal naar uw zin met de robotmaaier accessoires van Husqvarna.

Toont alle 10 resultaten

HUSQVARNA Messenset – Dubbele snijkant

 20,00

HUSQVARNA Robotmaaier Terrain Kit Standaard

 85,00

HUSQVARNA Robotmaaier Terrain Kit NERA

 104,00

HUSQVARNA Robotmaaier Terrain Kit Professioneel

 104,00

HUSQVARNA Robotmaaier Installatiekit

Vanaf  114,00

HUSQVARNA Automower Garage

Vanaf  151,99

HUSQVARNA EPOS Plug-in 310E/410XE NERA

 285,00

Husqvarna EPOS™ Plug-in 320/430X/450X NERA

 285,00

HUSQVARNA EPOS™ RS1 Referentiestation

 425,00

HUSQVARNA EPOS™ RS5-referentiestation

 996,00

Meer over robotmaaier accessoires

EPOS Accessoires 

Het EPOS-systeem van Husqvarna zorgt ervoor dat uw robotmaaier draadloos navigeert. Dat betekend dat u geen grensdraad meer hoeft te installeren. Het EPOS-systeem werkt met een referentiestation dat een GPS-signaal ontvangt van een satelliet. Het referentiestation geeft dit station weer door aan de EPOS plug-in van uw robotmaaier, waardoor deze precies weet waar hij is. U heeft dus altijd een EPOS plug-in en een referentiestation nodig om het systeem te laten werken.

Installatiekit

Een installatiekit bevat de spullen om uw robotmaaier zelf in uw tuin te installeren. U kunt dan o.a. zelf het draad leggen en verbinden met de robotmaaier.

Terreinkit

Deze kit heeft wielen met een extra diep profiel. Zo heeft de robotmaaier extra grip en kan hij ook goed op hellende en gladde oppervlakken vooruit.

Maaimessen

Maaimessen slijten over tijd en moeten dus af en toe vervangen worden. Ook zijn er verschillende premium messen beschikbaar die de levensduur van de messen verhogen. De maaimessen kan u eenvoudig zelf op de robotmaaier installeren.

EPOS Accessoires

EPOS accessoires zorgen ervoor dat uw Husqvarna NERA robotmaaier zonder grensdraad kan maaien. Een referentiestation brengt een GPS verbinding met een satelliet tot stand, dat weer wordt doorgestuurd naar een EPOS-Plugin op de robotmaaier. Zo hij altijd waar hij is, zonder een grensdraad nodig te hebben.

Robotmaaier accessoires kopen bij Van Dolderen

Bij Van Dolderen Machines vindt u robotmaaier accessoires van Husqvarna. Uit ervaring weten we dat dit een topmerk is dat levert op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

Heeft u al een robotmaaier of gaat u er één aanschaffen? Dan adviseren we om uw robotmaaier in ieder geval één keer per jaar grondig na te kijken en onderhoud te laten doen. Heeft u onderhoud of een reparatie aan uw robotmaaier nodig? Neem dan contact met ons op.

Bestellingen boven €99 worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, dan helpen we u verder. Wij zijn te bereiken via telefoon (0488 71 20 52) en e-mail (klantenservice@vdolderen.nl). U vindt ons op de Batterijenweg 1C 4041DA in Kesteren.

Veelgestelde vragen over robotmaaier accessoires

Welke referentiestation heb ik nodig?

Het RS1 Station is geschikt voor kleinere tuinen, waarbij hij niet meer dan een cirkel van 100 meter hoeft te bestrijken. Het RS5 Station is vanwege zijn bereik van 500 meter geschikt voor grote tuinen. Obstakels, zoals bomen of een huis, kunnen het bereik verlagen.

Kan ik met een NERA-robotmaaier ook gewoon grensdraad gebruiken?

Geen behoefte aan draadloze navigatie? Dan kan u alsnog een NERA-robotmaaier gebruiken. Zo maakt u gebruik van de nieuwste technologie, zonder EPOS aan te schaffen.

Kan mijn robotmaaier met een terrein kit steilere oppervlakken maaien?

Het helpt de robotmaaier grip te houden op hellende oppervlakken, maar elke robotmaaier heeft wel zijn eigen maximale hellingspercentage, wat uiteindelijk de doorslag geeft over hoe stijl het te maaien oppervlak kan zijn.

Kan ik deze accessoires op alle robotmaaiers gebruiken?

Deze accessoires passen alleen bij robotmaaiers van Husqvarna.

Ik wil mijn robotmaaier liever laten installeren, kan dit?

Een robotmaaier installeren kan nog best een klus zijn en dus is het slim om het uit handen te geven. Wilt u uw robotmaaier liever laten installeren? Neem dan contact op.