Hier vindt u accessoires voor uw robotmaaier zodat u hem zelf kan installeren en kan aanpassen naar uw wensen. Maak uw robotmaaier helemaal naar uw zin met de robotmaaier accessoires van Husqvarna.

Toont alle 6 resultaten

HUSQVARNA Messenset – Dubbele snijkant

 18,99

HUSQVARNA Robotmaaier Terrain Kit Standaard

 85,99

HUSQVARNA Robotmaaier Installatiekit

Vanaf  105,00

HUSQVARNA Robotmaaier Terrain Kit NERA

 107,99

HUSQVARNA Robotmaaier Terrain Kit Professioneel

 108,99

HUSQVARNA EPOS GPS-kit

 1.425,00

Meer over robotmaaier accessoires

Installatiekit

Een installatiekit bevat de spullen om uw robotmaaier zelf in uw tuin te installeren. U kunt dan o.a. zelf het draad leggen en verbinden met de robotmaaier.

Terrein kit

Deze kit heeft wielen met een extra diep profiel. Zo heeft de robotmaaier extra grip en kan hij ook goed op hellende en gladde oppervlakken vooruit.

Maaimessen

Maaimessen slijten over tijd en moeten dus af en toe vervangen worden. Ook zijn er verschillende premium messen beschikbaar die de levensduur van de messen verhogen. De maaimessen kan u eenvoudig zelf op de robotmaaier installeren.

Robotmaaier accessoires kopen bij Van Dolderen

Bij Van Dolderen Machines vindt u robotmaaier accessoires van Husqvarna. Uit ervaring weten we dat dit een topmerk is dat levert op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

Heeft u al een robotmaaier of gaat u er één aanschaffen? Dan adviseren we om uw robotmaaier in ieder geval één keer per jaar grondig na te kijken en onderhoud te laten doen. Heeft u onderhoud of een reparatie aan uw robotmaaier nodig? Neem dan contact met ons op.

Bestellingen boven €99 worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, dan helpen we u verder. Wij zijn te bereiken via telefoon (0488 71 20 52) en e-mail (klantenservice@vdolderen.nl). U vindt ons op de Batterijenweg 1C 4041DA in Kesteren.

Veelgestelde vragen over robotmaaier accessoires

Kan mijn robotmaaier met een terrein kit steilere oppervlakken maaien?

Het helpt de robotmaaier grip te houden op hellende oppervlakken, maar elke robotmaaier heeft wel zijn eigen maximale hellingspercentage, wat uiteindelijk de doorslag geeft over hoe stijl het te maaien oppervlak kan zijn.

Kan ik deze accessoires op alle robotmaaiers gebruiken?

Deze accessoires passen alleen bij robotmaaiers van Husqvarna.

Ik wil mijn robotmaaier liever laten installeren, kan dit?

Een robotmaaier installeren kan nog best een klus zijn en dus is het slim om het uit handen te geven. Wilt u uw robotmaaier liever laten installeren? Neem dan contact op.