Over Van Dolderen

U bent het beste geholpen bij een specialist met échte vakkennis.

Al meer dan 15 jaar uw aanspreekpunt voor al uw tuin- en parkmachines

Van Dolderen werkt al meer dan 15 jaar werken dagelijks met allerlei soorten landbouwmachines. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw tuin- en parkmachines.

Over Ons

Het ontstaan van Van Dolderen

Van Dolderen is in 2008 begonnen met repareren van machines, georiënteerd op de landbouw. Onze diensten bestonden destijds uit het repareren en bieden van service en onderhoud van de machines. In de loop van de tijd kwam er steeds vaker de vraag naar nieuwe producten, en zijn wij begonnen met de verkoop van machines. Hierbij bieden wij bewust een aantal A-merken zoals Husqvasna, Iseki, Elit en Pellince. Dit doen wij omdat wij deze producten door en door kennen, en op deze manier u als klant het beste kunnen helpen bij het vinden van het juiste product.

Ruime ervaring in particuliere en zakelijke markt

Al bijna vijftien jaar werken wij dagelijks met allerlei soorten landbouwmachines. Doordat we actief zijn in zowel de particuliere als zakelijke markt hebben we elke machine en elk onderdeel wel gezien. Ook hoveniers helpen we regelmatig. Door deze ruime ervaring plus de kennis vanuit ons dealernetwerk kunnen we u extra goed helpen.

Ons aanbod aan producten is in de jaren uitgebreid, maar onze werkwijze is precies hetzelfde: elke machine die we verkopen, werken we zelf mee. Hierdoor leren we onze producten nog beter kennen, waardoor eventuele problemen sneller zijn opgelost.

Betrouwbaar advies over de beste A-merken

Van Dolderen heeft een breed assortiment van een select aantal A-merken die we vertrouwen: Husqvarna, Iseki, Elit, Pellince.

Wij kennen onze machines helemaal en hebben alle producten in huis, maar houden het voor u als klant wel overzichtelijk. Om welke machine het ook gaat, wij kunnen u betrouwbaar advies geven en de verschillende opties uitleggen. Voor u is de keuze zo altijd begrijpelijk en goed onderbouwd.

Eliet
Husqvarna
logo_Ortolan_Andrea
1200px-Iseki_company_logo.svg

Totale service

Totale service voor al uw tuin- en parkmachines: advies, verkoop, installatie, reparatie & onderhoud

 

Productkennis

Breed assortiment en diepe kennis van een select aantal A-merken

 

Overal hulp

We hebben een grote eigen showroom, werkplaats en eigen reparatie-bus om u altijd en overal goed te helpen