Hoewel we alleen artikelen willen verkopen van hoge kwaliteit, kan het voorkomen dat een product onjuist bij je terechtkomt, een defect optreedt of dat je een product wilt retourneren en/of ruilen. Wij helpen je hier graag bij, zodat je alsnog tevreden bent! Wij zijn immers pas tevreden, als jij dat ook bent! Om je verder te kunnen helpen, kun je het beste even contact opnemen via klantenservice@vdolderen.nl

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@vdolderen.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.