Hier vindt u alle grondfrezen voor achter de (mini)tractor. Een grondfrees is een ideale machine om landbouwgrond, zoals akkers, kassen en boomgaarden, voor te bereiden op het poten. In tegenstelling tot een ploeg roert de grondfrees de grond door elkaar, waardoor het verkruimeld en los komt te liggen. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om nieuwe gewassen te poten. Daarnaast zorgen de draaiende messen ervoor dat onkruidwortels versneden worden en de aarde meer open komt te liggen, waardoor er meer lucht en water toegelaten wordt. Doordat de grond veel losser ligt is het ook veel makkelijker om mest of verse grond toe te voegen. Een grondfrees zorgt hiermee voor gezonde, vruchtbare grond die makkelijk te bewerken is.

Toont alle 3 resultaten

Ortolan Andrea ZC Grondfrees

 1.814,00 1.987,00

Ortolan Andrea ZE Grondfrees

 2.312,00 2.732,00

Ortolan Andrea ZG Grondfrees

 2.938,00 3.436,00

Waar moet u op letten bij de aankoop van een grondfrees?

De aanschaf van een grondfrees is iets ander dan een gewone tuinmachine. Vandaar dat we het beste kunnen helpen met persoonlijk advies. Neem daarom contact met ons op of kom langs zodat we u aan de beste grondfrees voor ú kunnen helpen.

Werkbreedte

Hoe groter de werkbreedte, des te meer grond u in één keer kan frezen. Voor grote stukken grond is het dus handig om een hoge werkbreedte te hebben.

Totale breedte

De totale breedte van de grondfrees kan belangrijk zijn als u niet zoveel opslagruimte heeft, of u door smalle doorgangen moet kunnen.

Uw trekker

Uw trekker moet beschikken over het juiste vermogen, een categorie 1 aanpik en aandrijving voor een aftakas van 540rpm.

Een grondfrees kopen bij Van Dolderen

Bij Van Dolderen Machines vindt u grondfrezen van Ortolan Andrea. Uit ervaring weten we dat dit een topmerk is dat levert op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

We adviseren om uw grondfrees regelmatig grondig na te laten kijken en onderhoud te laten doen. Heeft u onderhoud of een reparatie aan uw grondfrees nodig? Neem dan contact met ons op.

Bestellingen boven €99 worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, dan helpen we u verder. Wij zijn te bereiken via telefoon (0488 71 20 52) en e-mail (klantenservice@vdolderen.nl). U vindt ons op de Batterijenweg 1C 4041DA in Kesteren.

Veelgestelde vragen over grondfrezen

Ik wil frezen, maar heb geen tractor, wat is de oplossing?

Frezen kan ook met een tuinfrees, deze frezen kan u zelf met de hand bedienen. Ook zijn deze meer geschikt voor tuin en gazons, omdat ze een stuk compacter zijn dan een gewone grondfrees.