Liefde voor tuinieren kan niet vroeg genoeg beginnen en daarom heeft Husqvarna tuingereedschap uw kind. Met het speelgoed van Husqvarna voelt uw kind zich een volwaardig tuinman met machines die geluid maken, bewegen en natuurlijk heel veel speelplezier geven. 

Toont alle 10 resultaten

Husqvarna Bellenblaassop

 9,00

Speelgoed 125B Bladblazer

 32,00

Speelgoed 550XP Kettingzaag

 32,00

Speelgoed 122HD45 Heggenschaar

 32,00

Speelgoed 223L Trimmer

 32,00

Speelgoed 440 Kettingzaag met beschermingskit

 35,00

Speelgoed AWD Grasmaaier

 47,00

Speelgoed 345 BT Bellenblazer

 57,00

Speelgoed 550XP met beschermingskit

 59,00

Speelgoed 450X Automower

 60,00

Husqvarna speelgoed kopen bij Van Dolderen

Bij Van Dolderen Machines vindt u speelgoed van Husqvarna, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare machines en innovatieve functies. Ook het speelgoed van Husqvarna is van goede kwaliteit en bevat leuke technische snufjes zoals een bewegende kettingzaag en een bestuurbare robotmaaier.

Bestellingen boven €99 worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, dan helpen we u verder. Wij zijn te bereiken via telefoon (0488 71 20 52) en e-mail (klantenservice@vdolderen.nl). U vindt ons op de Batterijenweg 1C 4041DA in Kesteren.

Veelgestelde vragen over Husqvarna speelgoed

Wanneer wordt het speelgoed bezorgd?

Op werkdagen versturen wij het speelgoed nog dezelfde dag dat u het besteld heeft, mits de bestelling voor 16.00 voltooid is. Houd er rekening mee dat het zo’n 2-3 werkdagen duurt voordat u het pakket binnen heeft. Mocht u haast met het pakket hebben, neem dan eerst even contact met ons op om te vragen hoe snel we het pakket op kunnen sturen, dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Kan het Husqvarna speelgoed echt gebruikt worden als tuingereedschap?

Nee, het speelgoed maakt realistische geluiden en interactieve elementen (zoals een draaiende kettingzaag en een rijdende robotmaaier) maar is geen echt tuingereedschap.

Is het speelgoed van Husqvarna veilig?

Het speelgoed van Husqvarna bevat in tegenstelling tot het echte gereedschap GEEN scherpe delen en is gemaakt van plastic, niet van hard materiaal.

Vanaf welke leeftijd is Husqvarna speelgoed geschikt?

Husqvarna speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.